Restaurang & Café

Ekologiskt, lokalodlat, grönt och klimatsmart. Gott, hemtrevligt och nybakat. Alla kan känna sig välkomna till Stenegårds matställen oavsett om det är för en god lunch, eftermiddagshäng över en kopp kaffe eller ett glas vin, eller för att snabbt mätta små hungriga barnamagar. JärvsöKlämman är aktören i växthuset och Gårdsrestaurangen hittar ni i den västra flygeln (gula huvudbyggnaden på gården).

Stenegårds trädgårdspark har picknickplatser för alla. Gillar du att slå dig ner på en bänk i skuggan med en kopp kaffe eller hitta en glänta i skogen för lunchen? Kanske är du typen som vill breda ut stora filtar på gräsmattan och slå läger för hela dagen – varsågod #härkanduvara 

Se aktuella öppettider här!

JärvsöKlämman

Streetfood på hälsingevis!
JärvsöKlämmans signatur är den hällvarma tunnbrödsklämman – fylld med lokala matprodukter som kombineras för att ge en angenäm smakupplevelse. 

Här finns något för både ung och gammal, oavsett om det blir en snabblunch i handen eller en långfika i trädgårdsparken. Våffelklämmor, kalla tunnbrödsklämmor, glass och fikabröd. Låt sig väl smaka av landskapets egna produkter.

Se öppettider här!

 

JärvsöKlämman

073-039 29 42

info@jarvsoklamman.se

Se webbsida

Gårdsrestaurangen

Vällagad mat för hela familjen!
Med en avslappnad stämning och en skön mix av maträtter; både svenska klassiker och inspiration från andra matkulturer. Fräschaste lunchen och finaste uteserveringen i Järvsö!

 

Pris lunchbuffé: 145 kr
Pris lunchbuffé söndagar: 145 kr

 

Halva priset för barn under 11 år.

 

Se öppettider här!  

 

 

 

Gårdsrestaurangen

070-206 16 49

jarsemal@hotmail.com

Se webbsida